Poliţişti şi radare, pe toate drumurile naţionale. Autostrada Soarelui, supravegheată cu elicopterul

Peste 2.200 de poliţişti de la Rutieră şi 420 de radare se află pe toate drumurile naţionale luni, când este anticipat un trafic intens odată cu sfârşitul mini-vacanţei de Paşte, a declarat, pentru MEDIAFAX, şeful Direcţiei Rutiere din Poliţia Română, Lucian Diniţă.

362 afișări
Imaginea articolului Poliţişti şi radare, pe toate drumurile naţionale. Autostrada Soarelui, supravegheată cu elicopterul

Poliţişti şi radare, pe toate drumurile naţionale. Autostrada Soarelui, supravegheată cu elicopterul

Poliţiştii vor monitoriza şi autostrăzile, în special cea care leagă Constanţa de Capitală, dat fiind numărul mare de turişti care au petrecut Paştele pe litoral.

Potrivit comisarului şef Lucian Diniţă, ruta Constanţa-Bucureşti va fi supravegheată, până la prânz, şi cu ajutorul unui elicopter care, ulterior, va survola în jurul Capitalei.

De asemenea, la intrările în Bucureşti, vor fi poliţişti care vor dirija circulaţia, pentru a se evita ambuteiajele, a mai spus şeful Poliţiei Rutiere.

"Vreau să dau şi un avertisment şoferilor: activitatea de monitorizare nu se va încheia odată cu venirea serii. Vor rămâne efective şi la noapte, pentru că mulţi şoferi se gândesc să circule atunci, gândind că drumurile sunt mai libere", a adăugat Diniţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici