Poliţiştii din Vrancea i-au dus un tort şi un drapel unei bunici care a împlinit 102 ani

Poliţiştii din Vrancea i-au dus, luni, un tort şi un drapel al României celei mai vârstnice persoane din judeţul Vrancea. Bunica Stana, care a împlinit 102 ani, a primit cu ochii în lacrimi cadourile din partea oamenilor legii.

1431 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii din Vrancea i-au dus un tort şi un drapel unei bunici care a împlinit 102 ani

sursa foto: ziaruldevrancea.ro

Potrivit IPJ Vrancea, poliţiştii au găsit-o pe bunica Stana, chiar de ziua sa de naştere, muncind în gospodărie şi cu o poftă imensă de viaţă.

Ea a împlinit luni 102 ani şi este cea mai vârstnică persoană din judeţul Vrancea.

„Copiii mei, ştiam că veţi veni. Luaţi loc şi haideţi să vă mai povestesc ceva drag din tinereţe, că tare frumos e să fii tânăr..”, au fost cuvintele cu care şi-a întâmpinat bunica oaspeţii.

Poliţiştii din Vrancea sunt cei care au mereu grijă de ea şi să-i nu-i lipsească nimic. Anul acesta, pe lângă cele necesare în casă, i-au adus un tort şi un drapel al României. Obrajii bunicii s-au umplut de lacrimi.

„Să ştiţi că sunt lacrimi de fericire!”, a spus femeia.

Ea a povestit că din familie nu mai are aproape pe nimeni.

„Mi-a mai rămas un singur băiat, dar are şi o vârstă şi vine când mai poate. Oricum să ştiţi că, pentru mine, voi sunteţi tot copiii mei”, le-a spus poliţiştilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici