Poliţiştii rutieri au lăsat fără permis, în cinci ore, peste 360 de şoferi

Poliţiştii rutieri au lăsat fără permis, în cinci ore, peste 360 de şoferi, în urma unei ample acţiuni pentru combaterea vitezei pe drumurile publice, desfăşurată vineri în toată ţara, informează Poliţia Română.

17 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii rutieri au lăsat fără permis, în cinci ore, peste 360 de şoferi

Poliţiştii rutieri au lăsat fără permis, în cinci ore, peste 360 de şoferi (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Vineri, între orele 15.00 şi 20.00, poliţiştii din cadrul Direcţiei Rutiere au organizat o acţiune naţională sub deviza "Alege viaţa!", pe linia combaterii vitezei excesive.

Au fost folosite aparate de supraveghere a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, mare parte amplasate în "cascadă" pe drumurile şi în locurile cu risc sporit de producere a accidentelor rutiere.

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici