Poliţistul care a împuşcat un tânăr din Galaţi face recurs la decizia arestării sale

Poliţistul acuzat de uciderea cu mai mute focuri de armă a unui tânăr din comuna gălăţeană Oancea a anunţat că va face recurs la măsura arestării sale preventive.

26 afișări
Imaginea articolului Poliţistul care a împuşcat un tânăr din Galaţi face recurs la decizia arestării sale

Poliţistul care a împuşcat un tânăr din Galaţi face recurs la decizia arestării sale

"Inculpatul şi-a exprimat, în termenul legal, de 24 de ore, dorinţa de a formula recurs în acest caz, după pronunţarea sentinţei. Numai că sentinţa dată ieri (luni-n.r.) de către completul de judecată trebuie să fie şi motivată, este o chestiune de procedură. În această seară sau mâine dimineaţă, după ce sentinţa va fi motivată, cererea de recurs va ajunge la Curtea de Apel Galaţi. Aici se va stabili şi data la care se va judeca recursul", a declarat, marţi, magistratul Florin Meleacă, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Galaţi.

Luni, pe numele poliţistului Toader Teodoru a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, urmând ca acuzaţia să fie de omor calificat, după ce tânărul de 28 de ani pe care l-a împuşcat a murit la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici