Poliţistul împuşcat la Sânnicolau Mare va fi avansat post-mortem

Poliţistul de frontieră de la Sânnicolau Mare împuşcat în piept, vineri noapte, în timpul serviciului, va fi avansat post-mortem în grad de subinspector, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

191 afișări
Imaginea articolului Poliţistul împuşcat la Sânnicolau Mare va fi avansat post-mortem

Poliţistul împuşcat la Sânnicolau Mare va fi avansat post-mortem (Imagine: Poliţia de Frontieră Timiş)

Potrivit comisarului Christian Ciocan, conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş a propus avansarea post-mortem în grad a poliţistului de frontieră ucis.

Agentul principal de poliţie Tiberiu Sârbu va fi avansat post-mortem la gradul de subinspector, prin ordin al ministrului de Interne, a precizat Ciocan.

Poliţistul de frontieră din Sânnicolau Mare a fost găsit împuşcat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în faţa unui service din localitate, lângă maşina sa, iar anchetatorii merg pe varianta crimei, agentului fiindu-i luat pistolul din dotare, cu care se presupune că a fost împuşcat.

Sâmbătă dimineaţă, la câteva ore de la comiterea crimei, anchetatorii au găsit, la câteva zeci de metri de locul faptei, şi pistolul poliţistului de frontieră, precum şi încărcătorul acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici