Pompierii au intervenit în Capitală şi în patru judeţe pentru evacuarea apei din gospodăriile inundate

Pompierii au intervenit, în ultimele 24 de ore, în Capitală şi în judeţele Dâmboviţa, Giurgiu, Ilfov şi Teleorman pentru evacuarea apei din gospodăriile inundate şi pentru înlăturarea copacilor căzuţi. De asemenea, şase gospodării din Vâlcea sunt evacuate din cauza unei alunecări de teren.

89 afișări
Imaginea articolului Pompierii au intervenit în Capitală şi în patru judeţe pentru evacuarea apei din gospodăriile inundate

Pompierii au intervenit în Capitală şi în patru judeţe pentru evacuarea apei din gospodăriile inundate

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în această perioadă, 34 de atenţionări şi avertizări meteo de vremea rea, care au vizat peste jumătate din zonele ţării.

Potrivit IGSU, în judeţul Giurgiu, pompierii au intervenit în localităţile Joiţa, Buda, Adunaţii Copăceni şi Prundu pentru evacuarea apei din trei curţi, înlăturarea a trei copaci căzuţi pe căile de comunicaţie rutieră şi curăţarea unui drum inundat de apă.

În judeţul Dâmboviţa, în localităţile Voineşti şi Răcari beciul unei case a fost inundat, respectiv un stâlp de energie electrică a fost doborât de vânt.

Şi în judeţul Teleorman au fost înregistrate efecte în urma intensificării vântului, în municipiul Alexandria şi localitatea Lunca fiind necesară intervenţia salvatorilor pentru degajarea a trei copaci căzuţi pe autoturisme şi a unor elemente de acoperiş care s-au desprins de la un bloc.

Intervenţii ale pompierilor au avut loc şi în judeţul Ilfov, în localităţile Ciorogârla şi Domneşti, unde vântul puternic a desprins un acoperiş de pe o casă, iar trei copaci au fost căzuţi pe carosabil.

În Capitală, salvatorii au intervenit pentru degajarea a trei a arbori căzuţi, care îngreunau deplasarea pe drumurile publice.

În judeţul Vâlcea, s-a produs o alunecare de teren în localitatea Alunu, care a pus în pericol gospodăriile aflate pe traiectul de propagare, ameninţând, totodata, platforma drumului judeţean DJ 605 C.

Autorităţile au decis evacuarea a şase gospodării aflate pe direcţia de desfăşurare a alunecării de teren.

La ora transmiterii acestei ştiri, două familii aflate în zona imediată a manifestării alunecării sunt evacuate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici