Ponta: Intervenţia în cazul accidentului aviatic de luni a fost un eşec din care trebuie să învăţăm

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că intervenţia în cazul accidentului aviatic de luni, din Munţii Apuseni, a fost un eşec din care "trebuie să învăţăm" şi să existe "o mult, mult mai bună comunicare", pentru că altfel lucrurile sunt înţelese greşit.

348 afișări
Imaginea articolului Ponta: Intervenţia în cazul accidentului aviatic de luni a fost un eşec din care trebuie să învăţăm

Ponta: Intervenţia în cazul accidentului aviatic de luni a fost un eşec din care trebuie să învăţăm

Primul ministru a spus că avem un sistem care salvează vieţi, dar procedurile trebuie îmbunătăţite, astfel încât să existe o colaborare şi o cooperare interinstituţională.

"Trebuie să existe o mult, mult mai bună comunicare pentru ce se întâmplă, pentru că altfel lucrurile sunt înţelese greşit", a mai spus Ponta.

Premierul a adăugat că, aşa cum vicepremierul pe Administraţie şi Dezvoltare Regională coordonează ce ţine de intemperii, tot aşa şi vicepremierul pe Securitate Naţională trebuie să coordoneze intervenţia şi să răspundă direct.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici