Ponta: Nu m-am aflat în scopuri electorale la slujbele de Adormirea Maicii Domnului

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Suceava, că participarea sa la slujbele oficiate la mănăstirea Putna şi la Basilica Minor din Cacica cu prilejul sărbătorii Adormirea Maicii Domnului nu a fost în scop electoral şi că el vine de 35 de ani în Bucovina la aceste manifestări.

159 afișări
Imaginea articolului Ponta: Nu m-am aflat în scopuri electorale la slujbele de Adormirea Maicii Domnului

Victor Ponta (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Ponta a mulţumit într-o conferinţă de presă înalţilor prelaţi ai bisericii ortodoxe şi bisericii romano-catolice pentru invitaţia pe care i-au făcut-o şi pentru primire.

"Nu m-am aflat în scopuri electorale, chiar dacă la Bucureşti aşa e mai uşor de prezentat cine pe unde a fost. Eu aici vin în fiecare an, când eram în opoziţie şi acum când sunt la guvernare, voi veni din nou după ce nu voi mai fi la guvernare. Cel puţin, la Cacica, am amintiri mai mult decât frumoase şi mă bucur de câte ori reuşesc să ajung acolo, chiar dacă, din păcate, stau foarte puţin", a spus premierul.

Victor Ponta a mai declarat că a fost certat de mama sa că a stat prea puţin în Pârteşti şi că oamenii îl aşteptau acolo.

"Asta e viaţa. După ce nu voi mai fi prim-ministru, voi putea să stau mai mult la Pârteşti şi la Cacica", a spus premierul.

Premierul Victor Ponta împreună cu soţia sa, Daciana, a participat, joi, la Sf. Liturghie oficiată de hramul mănăstirii Putna, dar şi la Sf. Liturghie Pontificală oficiată la Basilica Minor din Cacica cu prilejul sărbătorii Adormirea Maicii Domnului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici