Porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea şi Midia, închise din cauza ceţii

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că din cauza ceţii sunt închise, joi dimineaţa, porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea şi Midia, iar pe mai multe drumuri naţionale vizibilitatea este redusă sub o sută de metri.

117 afișări
Imaginea articolului Porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea şi Midia, închise din cauza ceţii

Porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea şi Midia, închise din cauza ceţii (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia autovehiculelor se desfăşoară normal pe autostrăzi şi drumurile naţionale. Deşi carosabilul este umed sau acoperit cu un strat subţire de zapadă pe unele artere rutiere din mai multe zone ale ţării, nu sunt semnalate evenimente care să îngreuneze semnificativ sau să blocheze traficul rutier.

"Informăm însă că pe mai multe tronsoane de drumuri naţionale din judeţele Buzău, Constanţa şi Prahova sunt semnalate zone cu vizibilitate redusă sub 100 de metri, din cauza ceţii. De asemenea, fenomenul este prezent în Capitală şi pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti (unde vizibilitatea este redusă la aproximativ 100 de metri între kilometrii 11 şi 23)", precizează sursa citată.

Pentru prevenirea accidentelor grave pe drumurile publice, conducătorii auto sunt sfătuiţi să utilizeze luminile de întâlnire şi ziua pe toate categoriile de drumuri, pentru a fi mai vizibili în trafic, să se asigure temeinic înainte de a efectua manevrele de depăşire şi să adapteze viteza la condiţiile meteo-rutiere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici