Porturile constănţene au fost redeschise

Porturile constănţene au fost redeschise, joi la prânz, după ce toate operaţiunile fuseseră sistate în cursul dimineţii din cauza ceţii foarte dense.

11 afișări
Imaginea articolului Porturile constănţene au fost redeschise

Porturile constănţene au fost redeschise

Astfel, potrivit Căpităniei Zonale Constanţa, au fost reluate manevrele în porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud - maritim, Constanţa Sud - fluvial şi Midia, precum şi traficul de barje pe Canalul Dunăre - Marea Neagră prin ecluza de la Agigea.

Porturile de la Marea Neagră au fost închise, în noaptea de miercuri spre joi, din cauza vizibilităţii extrem de reduse, a anunţat Căpitănia Zonală Constanţa.

Directorul Căpităniei Zonale Constanţa, Alexandru Mezei, a declarat că, începând cu ora 04.00 au fost suspendate manevrele în Portul Midia, de la ora 04.15 în porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud - maritim, iar de la ora 04.20 au fost suspendate manevrele şi în Constanţa Sud - fluvial.

Motivul suspendării manevrelor l-a constituit vizibilitatea redusă sub o jumătate de milă marină, din cauza ceţii. Tot din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile a fost restricţionat şi traficul pe Canalul Dunăre - Marea Neagră, prin ecluza de la Agigea.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici