Porturile constănţene au fost redeschise

Manevrele navelor în porturile constănţene au fost din nou suspendate, vineri după-amiază, din cauza ceţii, după ce operaţiunile portuare fuseseră oprite şi în cursul nopţii de joi spre vineri, timp de aproximativ opt ore, tot din cauza vizibilităţii scăzute.

31 afișări
Imaginea articolului Porturile constănţene au fost redeschise

Porturile constănţene au fost redeschise (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Căpităniei Zonale Constanţa, la ora 16.35, au fost reluate manevrele în Portul Constanţa Nord, Constanţa Sud maritim şi Constanţa Sud fluvial , iar de la ora 17.00 şi în Portul Midia. Toate operaţiunile în aceste porturi fuseseră sistate în jurul orei 14.00, din cauza ceţii dense.

Operaţiunile portuare au fost sistate şi în noaptea de joi spre vineri, din cauza ceţii, în porturile Midia, Constanţa şi Constanţa Sud - maritim şi fluvial, activităţile fiind reluate abia, vineri dimineaţă, după ce condiţiile meteorologice s-au îmbunătăţit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici