Porturile constănţene au fost redeschise sâmbătă dimineaţă

Porturile constănţene au fost redeschise, sâmbătă dimineaţă, în urma îmbunătăţirii condiţiilor meteorologice, după ce toate operaţiunile fuseseră sistate în cursul zilei de vineri din cauza zăpezii şi viscolului.

15 afișări
Imaginea articolului Porturile constănţene au fost redeschise sâmbătă dimineaţă

Porturile constănţene au fost redeschise sâmbătă dimineaţă (Imagine: MediafaxFoto)

Astfel, potrivit Căpităniei Zonale Constanţa, începând cu ora 07.00 au fost reluate manevrele în porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud - maritim, la ora 08.00 în portul Midia, iar la ora 08.20 în portul Constanţa Sud - fluvial.

Operaţiunile portuare fuseseră suspendate rând pe rând, încă de vineri dimineaţă, din cauza viscolului, vântul suflând cu viterze de peste 70 Km/ h.

De asemenea, din acelaşi motiv fusese restricţionat şi traficul de barje de pe Canalul Dunăre-Marea Neagră, prin ecluza de la Agigea către portul Constanţa Sud - fluvial, şi în acest caz activitatea fiind reluată tot sâmbătă dimineaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici