Porturile constănţene, închise din cauza ceţii

Activitatea în toate porturile constănţene a fost oprită, joi dimineaţă, din cauza vizibilităţii extrem de scăzute, în condiţii de ceaţă.

12 afișări
Imaginea articolului Porturile constănţene, închise din cauza ceţii

Porturile constănţene, închise din cauza ceţii (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Căpităniei Zonale Constanţa, începând cu ora 7.30 au fost suspendate, pe rând, manevrele în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud - fluvial şi maritim, Midia şi Mangalia, din cauza vizibilităţii reduse, care este sub o jumătate de milă marină.

De asemenea, tot din cauza ceţii, a fost blocat şi traficul pe Canalul Dunăre - Marea Neagră, prin ecluza de la Agigea.

Căpitănia Zonală Constanţa a anunţat că toate manevrele şi operaţiunile portuare vor fi reluate după îmbunătăţirea condiţiilor meteorologice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici