Porturile constănţene, închise din cauza ceţii

Activitatea în porturile constănţene a fost sistată din nou, vineri dimineaţă, din cauza ceţii dense, după ce porturile fuseseră închise şi joi dimineaţă, timp de aproximativ trei ore, tot în condiţii de vizibilitate scăzută.

13 afișări
Imaginea articolului Porturile constănţene, închise din cauza ceţii

Porturile constănţene, închise din cauza ceţii (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit autorităţilor portuare constănţene, primul port închis, după ce vizibilitatea a scăzut sub o jumătate de milă marină, a fost Midia, în jurul orei 01.30.

Ulterior, manevrele navelor au fost suspendate şi în porturile Constanţa Nord, cu începere de la ora 02.10, şi Constanţa Sud - maritim şi fluvial, de la ora 03.30.

De asemenea, tot din cauza vizibilităţii extrem de scăzute, în condiţii de ceaţă, a fost suspendat şi traficul de barje pe Canalul Dunăre - Marea Neagră prin ecluza de la Agigea.

Manevrele navelor în porturile constănţene, precum şi traficul pe Canalul Dunăre - Marea Neagră, prin ecluza de la Agigea, vor fi reluate imediat ce condiţiile meteorologice se vor îmbunătăţi.

Din cauza ceţii dense, activitatea în porturile constănţene a fost sistată şi joi dimineaţă, manevrele fiind reluate după aproximativ trei ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici