Video Poşta Română a început distribuirea pensiilor. Procedură specială pentru Suceava

  • Poşta Română anunţă că a început distriburirea pensiilor în perioada 1-15 aprilie
  • În Suceava, poştaşii se vor deplasa cu mijloace mecanizate
  • Poştaşii nu vor interacţiona mai mult de 5 minute cu pensionarii
12574 afișări
Compania Naţională Poşta Română a anunţat că a început astăzi distribuirea pensiilor. Poştaşii vor împărţi pensiile oamenilor până pe 15 aprilie.
De asemenea, compania a stabilit o procedură de lucru specială pentru gestionarea situaţiei particulare de la Suceava, acolo unde municipiul şi 8 comune se află în carantină.
 
Astfel, poştaşii se vor deplasa pe teren doar cu mijloace mecanizate, puse la dispoziţie de oficiile judeţene de poştă. 
 
Aceştia vor respecta distanţa de 2 metri faţă de beneficiarul drepturilor sociale.
 
Contravaloarea pensiei/mandatului se va preda, către beneficiar, pe cât posibil, în plic pe care vor fi înscrise datele beneficiarului. Completarea cuponului se va face de către beneficiarul drepturilor sociale doar cu instrument de scris propriu. În cazul în care acestia nu deţin unul propriu, va fi pus la dispoziţie de către poştaş.
 
Durata operaţiunii nu va fi mai lungă de aproximativ cinci minute pentru un beneficiar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici