Poveste vânătorească? Shakira se plânge că doi porci mistreţi i-au distrus geanta. Fiul său nu-i confirmă versiunea

  • Shakira a fost atacată de doi mistreţi în parc.
  • Starul pop columbian, 44 de ani, soţia fundaşului Barcelonei, Gerard Piqué, a povestit pe Instagram întâlnirea cu cele două animale.
  • Ea se afla îl parc împreună cu fiul ei, Milan.
809 afișări
Imaginea articolului Poveste vânătorească? Shakira se plânge că doi porci mistreţi i-au distrus geanta. Fiul său nu-i confirmă versiunea

Doi porci mistreţi i-au distrus geanta Shakirei. Vedeta se afla

Ghinion pentru Shakira, care ar fi fost atacată de doi mistreţi într-un parc din Barcelona, în timp ce se afla în compania fiului ei, Milan, de 8 ani. Din povestea spusă chiar de vedeta pop columbiană în videoclipul publicat ca poveste pe Instagram, cele două animale au atacat-o brusc şi i-au distrus geanta, în încercarea de a o smulge.

„Doi mistreţi care m-au atacat în parc mi-au redus geanta. O duceau în pădure, cu telefonul meu în interior. Au distrus totul. În cele din urmă, mi-au lăsat-o, dar numai pentru că m-am luptat cu ei”, spune, în clip, soţia lui Gerard Piqué, care la un moment dat îl pune în discuţie şi pe fiul său, Milan, pus să „spună adevărul şi să spună cum a rezistat mama ta mistreţilor”.

În realitate, băiatul - încadrat din spate în timp ce se îndreaptă spre sufragerie, cu cărţi sub braţ - nu pronunţă vreun cuvânt care să confirme povestea mamei sale care, la rândul său, nu a furnizat nicio indicaţie precisă a parcului unde s-a întâmplat.

Potrivit ziarelor catalane, mistreţii devin din ce în ce mai numeroşi prin oraş, existând mărturii despre atacuri. Asta în timp ce, în ultimele săptămâni, imaginile cu mistreţi pe străzile Romei în căutarea hranei au devenit virale pe social media.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici