Precizările ISU după ce două persoane au ajuns la spital în urma unei deratizări într-un bloc din Suceava. Ce fel de insecticid a fost folosit

Insecticidul folosit pentru deratizarea scării de bloc din Suceava a fost K-Othrine, un pesticid autorizat, au transmis, sâmbătă, reprezentanţii ISU, după verificarea tuturor datelor în acest caz. Două persoane, soţ şi soţie, au ajuns la spital, acuzând stări de rău.

691 afișări
Imaginea articolului Precizările ISU după ce două persoane au ajuns la spital în urma unei deratizări într-un bloc din Suceava. Ce fel de insecticid a fost folosit

Precizările ISU după ce două persoane au ajuns la spital în urma unei deratizări într-un bloc din Suceava. Ce fel de insecticid a fost folosit la dezinsecţie

Potrivit ISU Suceava, după intervenţia în cazul persoanelor afectate de o acţiune de dezinsecţie, pe scara unui bloc din municipiul Suceava, a fost întrunit Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, la care a fost invitat să participe şi reprezentantul firmei care a făcut dezinsecţia.

„Au fost ventilate natural şi artificial casa scărilor, subsolurile şi apartamentul unde locuiau cele două persoane afectate. Dezinsecţia a fost executată de către o firmă specializată şi autorizată, iar insecticidul folosit a fost K-Othrine (pesticid autorizat). După ce s-a stabilit că în zonă nu există niciun pericol, proprietarii au revenit în locuinţe”, anunţă ISU Suceava, într-un comunicat de presă.

În cadrul şedinţei s-a menţionat faptul că firma respectivă a fost auditată în cursul acestei săptămâni de către o comisie mixtă formată din reprezentanţi ai IPJ Suceava, DSP Suceava şi ai DSVSA Suceava, care nu au identificat neconformităţi.

Două persoane, soţ şi soţie, au fost duse la spital, sâmbătă, în urma unei acţiuni de deratizare pe scara unui bloc din Suceava. Potrivit ISU, pe scară sunt 18 apartamente, însă la 15 nu a răspuns nimeni. Nu s-a impus evacuarea locatarilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici