Prefectul Bucureştiului anunţă soluţia pentru deblocarea crizei gunoiului din Sectorul 1

  • Alin Stoica spune că Agenţia de Mediu şi Garda de Mediu vor monitoriza în permanenţă situaţia pe teren.
  • În urmă cu puţin timp, problemele între Primărie şi compania de salubrizare au fost tranşate în instanţă.
  • Clotilde Armand a solicitat instituirea stării de alertă pentru deblocarea problemei gunoaielor, dar prefectul nu a aprobat solicitarea edilului.
1940 afișări
Imaginea articolului Prefectul Bucureştiului anunţă soluţia pentru deblocarea crizei gunoiului din Sectorul 1

Prefectul Bucureştiului anunţă soluţia pentru deblocarea crizei gunoiului din Sectorul 1

Prefectul Alin Stoica susţine că soluţia pentru delocarea crizei gunoiului din Sectorul 1 este ca Primăria să-şi asume plata serviciilor oferite de sortatori.

„Au identificat o soluţie prin care vor putea să achite datoriile prestatorilor către sortatori. Primăria îşi asuma plata către sortatori (...) Sunt sigur că prestatorul îşi va îndeplini în continuare obligaţiile”, a declarat prefectul Alin Stoica.

Reprezentantul Guvernului mai spune că Agenţia de Mediu şi Garda de Mediu vor monitoriza în permanenţă situaţia pe teren.

În acelaşi timp am cerut oganismelor de control să monitorizeze zilnic, dacă apare o ameninţare la sănătate populaţiei, să anunţe de urgenţă Prefectura”, a explicat Alin Stoica.

Problemele între Primărie şi compania de salubrizare au fost tranşate joi în instanţă, care a dat câştig de cauză Romprest. Compania poate acum executa silit Primăria Sectorului 1.

„Litigiile trebuie să-şi urmeze calea firească”, a precizat Alin Stoica.

Anterior, primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a solicitat instituirea stării de alertă pentru deblocarea problemei gunoaielor, dar prefectul nu a aprobat solicitarea edilului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici