Decizie în instanţă: Romprest poate executa silit Primăria Sectorului 1

Romprest a dat în judecată Primăria Sectorului 1 şi a cerut executare silită. Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au admis cererea.

6975 afișări
Imaginea articolului Decizie în instanţă: Romprest poate executa silit Primăria Sectorului 1

Decizie în instanţă: Romprest poate executa silit Primăria Sectorului 1

Cererea de executare silită a fost admisă joi de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1.

Practic, Romprest a cerut executarea silită a Primăriei Sectorului 1, în scandalul colectării deşeurilor din sector.

„Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în temeiul titlului executoriu, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului rezultat din titlul executoriu, precum şi a cheltuielilor de executare”, potrivit judecătorilor.

Decizia este fără cale de atac.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici