Prefectura Dâmboviţa: Pagube de peste 4,5 milioane de lei în şapte localităţi, în urma inundaţiilor

Reprezentanţii Prefecturii Dâmboviţa susţin că valoarea totală a pagubelor produse în şapte dintre localităţile din judeţ afectate de inundaţii depăşeşte 4,5 milioane de lei.

92 afișări
Imaginea articolului Prefectura Dâmboviţa: Pagube de peste 4,5 milioane de lei în şapte localităţi, în urma inundaţiilor

Prefectura Dâmboviţa: Pagube de peste 4,5 milioane de lei în şapte localităţi, în urma inundaţiilor (Imagine: Tudor Costi/Mediafax Foto)

Potrivit unei informări date publicităţii vineri de Prefectura Dâmboviţa, două comisii stabilite prin ordin al prefectului judeţului au mers pe teren în şapte localităţi şi au făcut o evaluare a pagubelor produse de inundaţiile din zilele de 4 şi 5 mai.

Cele două comisii au făcut estimări în ceea ce priveşte pagubele produse de inundaţii în localităţile Bezdead, Vulcana Pandele, Pucioasa, Fieni, Poiana, Nucet şi Corbii Mari.

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Dâmboviţa, Andreea Spiroiu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că, potrivit estimărilor, valoarea pagubelor produse de inundaţii în cele şapte localităţi este de aproximativ 4.592.000 de lei.

Comisiile de evaluare vor merge în continuare în localităţile care au fost afectate de inundaţii şi alunecări de teren, pentru evaluarea pagubelor provocate de calamităţile naturale.

Din aceste comisii fac parte reprezentanţi ai unor instituţii precum Prefectura Dâmboviţa, Sistemul de Gospodărire a Apelor, Consiliul Judeţean, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Direcţia Agricolă.

Mai multe localităţi din judeţul Dâmboviţa au fost afectate de inundaţiile produse de ploile torenţiale şi de revărsarea unor râuri şi pâraie, având loc, de asemenea, alunecări de teren care au afectat infrastructura rutieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici