Premierul Ciucă, după accidentul din Bulgaria: Sunt alături de familiile îndoliate

Premierul Nicolae Ciucă a transmis un mesaj după accidentul în care patru români au murit în Bulgaria, spunând că este alături de familiile îndoliate, dar şi alături de răniţii care vor fi preluaţi şi aduşi acasă, pentru îngrijiri medicale.

2051 afișări
Imaginea articolului Premierul Ciucă, după accidentul din Bulgaria: Sunt alături de familiile îndoliate

Premierul Ciucă, după accidentul din Bulgaria: Sunt alături de familiile îndoliate

„M-a întristat profund vestea că mai mulţi cetăţeni români şi-au pierdut viaţa, iar alţii au fost răniţi în tragicul accident rutier care a avut loc azi noapte, în Bulgaria. Sunt alături de familiile îndoliate, le transmit condoleanţe şi întreaga mea compasiune”, a transmis, sâmbătă, premierul Nicolae Ciucă.

Ciucă a spus s-a intervenit de urgenţă, la nivelul Guvernului, pentru a-i ajuta pe românii răniţi şi pentru a le asigura cea mai bună îngrijire medicală.

Un elicopter SMURD şi o echipă medicală de la Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti - Floreasca se afla în Bulgaria şi evaluează permanent şi planifică preluarea în România a celor răniţi.

„Alte elicoptere SMURD sunt în drum spre Bulgaria pentru a-i aduce acasă pe românii noştri. Instituţiile statului sunt pregătite să ofere sprijin cetăţenilor săi, indiferent unde s-ar afla, şi să le asigure o cât mai bună îngrijire. Le doresc sănătate multă românilor răniţi în tragicul accident si să se recupereze cât mai rapid!”, a mai spus premierul Nicolae Ciucă.

Un autocar înmatriculat în România, la bordul căruia se aflau 25 de pasageri, dintre care şapte cetăţeni turci, iar restul români, a fost implicat sâmbătă dimineaţa intr-un accident rutier în Bulgaria. Patru români au murit. Cinci pacienţi români, răniţi în accidentul din Bulgaria, vor fi aduşi în ţară cu elicoptere SMURD, a anunţat Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici