Preşedintele Colegiului Medicilor vine la videochat stirileprotv.ro!

Vasile Astarastoaie, preşedintele Colegiului Medicilor, vine azi, de la ora 21:00, la videochatul stirileprotv.ro, pentru a discuta despre problemele care afectează sistemul sanitar din România.

21 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Colegiului Medicilor vine la videochat stirileprotv.ro!

Preşedintele Colegiului Medicilor vine la videochat stirileprotv.ro!

Eşti nemulţumit de modul în care ai fost tratat de cadrele medicale în spital sau vrei să ştii ce presupune o anchetă într-un caz de malpraxis? Vrei să ştii ce sancţiuni poate primi un doctor care nu îşi face datoria?

Spune-ţi aici nemulţumirile sau află răspunsul la întrebările care te frământă, marţi, de la ora 21:00, la videochatul stirileprotv.ro! 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici