Primăria demolează alte două terese amplasate ilegal în Capitală

Două terase, construcţii provizorii ridicate fără autorizaţie pe domeniul public, sunt demolate, vineri dimineaţă, în Parcul Tineretului din Capitală, potrivit dispoziţiilor primarului general Sorin Oprescu.

34 afișări
Imaginea articolului Primăria demolează alte două terese amplasate ilegal în Capitală

Primăria demolează alte două terese amplasate ilegal în Capitală (Imagine: Mediafax Foto)

Cele două terase, amplasate în apropierea Palatului Copiilor din Parcul Tineretului, sunt construcţii provizorii ridicate în timpul verii, pe o suprafaţă totală de aproximativ 500 de metri pătraţi, iar proprietarii nu aveau niciun document legal care să demonstreze că au autorizaţie de construire pe domeniul public al municipiului Bucureşti, potrivit şefului Serviciul Desfiinţări Construcţii Ilegale din Primăria Capitalei, Mihai Stanislav.

Acesta a precizat că demolarea se face conform dispoziţiilor primarului general numerele 1.353 şi 1.356, ambele din 25 septembrie 2008.

După ce clădirile provizorii vor fi demolate, pe locul pe care-l ocupă acum va fi refăcut spaţiul verde.

Reprezentanţii municipalităţii au mai demolat, în acest an, mai multe construcţii ilegale din Parcul Herăstrău, începând din luna iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici