Primarul din Lvov: „Atacul ruşilor asupra noastră a fost un mesaj pentru Biden”

Oraşul Lvov sub atacul rachetelor ruseşti, în ultimele ore, este un mesaj pe care Moscova a vrut să-l transmită preşedintelui Statelor Unite ale Americii, Joe Biden.

10980 afișări
Imaginea articolului Primarul din Lvov: „Atacul ruşilor asupra noastră a fost un mesaj pentru Biden”

Primarul din Lvov: „Atacul ruşilor asupra noastră a fost un mesaj pentru Biden”

Andri Sadovi, primarul oraşului din vestul Ucrainei, până acum aproape scutit de ofensivă, este convins de acest lucru, relatează BBC.

„Prin acest atac, atacatorii îşi trimit salutările preşedintelui Biden care s-a aflat în Polonia”, a spus el. „Lvov este la doar 70 km de graniţa cu Polonia şi cred că lumea trebuie să înţeleagă că ameninţarea este foarte, foarte gravă”.

Kievul susţine că un alt general rus ucis lângă Herson. Generalul rus Iakov Rezanţev a fost ucis într-un atac în apropierea oraşului Herson, din sudul Ucrainei, susţine Ministerul Apărării ucrainean, citat de BBC.

Potrivit unei surse occidentale, acesta a fost al şaptelea general al armatei ruse ucis în Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici