Primarul din Târgu Jiu, implicat într-un accident. Maşina în care se afla a intrat într-un şanţ

Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, preşedinte al PSD Gorj, a fost implicat, în noaptea de miercuri spre joi, într-un accident rutier petrecut pe şoseaua de centură a oraşului, după ce maşina în care se afla a ieşit de pe şosea şi a intrat într-un şanţ de peste un metru adâncime.

556 afișări
Imaginea articolului Primarul din Târgu Jiu, implicat într-un accident. Maşina în care se afla a intrat într-un şanţ

Primarul din Târgu Jiu, implicat într-un accident petrecut pe şoseaua de centură a municipiului (Imagine: Gigi Ciuncanu/Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc la aproximativ un kilometru distanţă de locuinţa primarului, acesta fiind singur în maşina personală în momentul respectiv, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Autoturismul a ieşit de pe carosabil, a intrat pe contrasens şi a ajuns într-un şanţ de peste un metru adâncime, construit recent pentru a prelua apele pluviale, zona fiind una mlăştinoasă în timpul ploilor.

Conform poliţiştilor prezenţi la faţa locului, edilul a apelat singur la 112 şi a solicitat o ambulanţă, fiind transportat ulterior la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Medicul Cosmin Roşoiu, de la UPU Târgu Jiu, a precizat că pacientul suferise o criză de diabet, având glicemia de 310, în condiţiile în care limita maximă este de 120. Acesta a precizat că primarul a fost supus unor manevre de stabilizare, după care a fost transferat la alte secţii din cadrul spitalului, pentru investigaţii medicale suplimentare.

Cârciumaru a fost urcat într-o ambulanţă şi dus de la UPU la o altă clădire ce aparţine Spitalului Judeţean, fiind scos printr-o ieşire secundară, pentru a nu se întâlni cu jurnaliştii care îl aşteptau la intrarea principală din Unitatea de Primiri Urgenţe.

De asemenea, pe o ieşire secundară au părăsit Unitatea de Primiri Urgenţe şi preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, care este şi prim-vicepreşedinte al PSD Gorj, dar şi alţi lideri ai PSD Gorj, care au venit să-l vadă pe Cârciumaru şi care nu au dorit să se întâlnească cu jurnaliştii.

Reprezentanţii presei au fost ţinuţi la distanţă de UPU, paza asigurată, de regulă, de un singur angajat al firmei de pază fiind suplimentată, aici fiind aduşi încă doi agenţi, pregătiţi pentru intervenţii speciale.

Florin Cârciumaru este conştient, a menţionat dr Cristina Căliman, director adjunct al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, după investigaţiile suplimentare făcute la un computer tomograf, acesta urmând să rămână internat pentru cel puţin o zi sau două.

Internarea lui Cârciumaru la spital s-a produs în condiţiile în care, vineri, acesta trebuia să conducă o şedinţă a Biroului Permanent al PSD Gorj, şedinţă în cadrul căreia membrii Biroului urmau să voteze candidaţii filialei la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici