VIDEO | Primarul Robert Negoiţă a încălcat ordonanţele militare şi s-a plimbat cu iubita prin parcul IOR din Capitală

  • O bucureşteancă l-a suprins pe primarul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, în timp ce se plimba cu iubita prin parc
  • Aceasta i-a filmat pe cei doi şi a postat filmarea pe facebook
14573 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Primarul Robert Negoiţă a încălcat ordonanţele militare şi s-a plimbat cu iubita prin parcul IOR din Capitală

Primarul Robert Negoiţă a încălcat ordonanţele militare şi s-a plimbat cu iubita prin parcul IOR din Capitală

O bucureşteancă l-a suprins duminică pe primarul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, în timp ce se plimba cu iubita prin parcul IOR. Întrebat de ce încalcă prevederile ordonanţelor militare, Negoiţă a replicat că „verifică dacă totul este în regulă”. 
 
Lilia Stana, cea care l-a văzut pe Robert Negoiţă, spune că se afla împreună cu copiii în afara parcului, când a observat două persoane care se plimbau prin IOR. Aceasta i-a filmat pe cei doi şi a postat filmarea pe facebook. 
 
„Locuiesc lângă parcul IOR, sector 3. Astăzi, eram pe biciclete cu copiii pe lângă parc, ne oprisem pe podul care desparte parcul pentru că observasem 2 biciclişti chiar în parc. Când ajung in dreptul nostru, îmi dau seama ca era primarul sectorului 3, Robert Negoita. La întrebarea mea de ce nu respectă regulile de interdicţie de a intra in parc, mi-a raspuns: „verific ca totul să fie în regulă", stând pe bicicletă în pantaloni scurţi, cu un cos de picnic şi cu iubita alături”, a scris Lilia Stana, în postarea de pe Facebook. 
 
Ulterior, femeia a întrebat un jandarm ce supraveghea intrarea în parc de ce Negoiţă se poate plimba în parc, deşi populaţiei îi este interzis acest lucru. Jandarmul a răspuns că poliţia loacală care supraveghează parcul este în subordinea primarului. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici