Primarul Timişoarei cere demiterea directorului de la Pieţe, după incendiul din hala cu flori

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, cere Consiliului de Administraţie al SC Pieţe SA să îl demită pe director, fiind de părere că incendiul de sâmbătă din piaţa de flori este rezultatul unor greşeli manageriale grave.

733 afișări
Imaginea articolului Primarul Timişoarei cere demiterea directorului de la Pieţe, după incendiul din hala cu flori

„Cer Consiliului de Administraţie al Pieţe SA să-l demită de directorul Ionuţ Nasleu. Incendiul din Piaţa 700 este rezultatul unor greşeli manageriale grave”, spune primarul Timişoarei, Dominic Fritz.

Acesta este de părere că directorul SC Pieţe SA nu a asigurat condiţii decente pentru comercianţii de flori şi nu s-a asigurat că această hală respectă legislaţia cu privire la prevenirea incendiilor.

„A preluat Pieţe SA pe profit, dar, după 2 ani cu el la conducere, societatea a ajuns la pierderi de aproape 3 milioane de lei”, mai spune Fritz.

Edilul a precizat că acei comercianţi care îşi desfăşurau activitatea în hala de flori din Piaţa 700 vor fi mutaţi temporar în zona de legume-fructe, din cauza incendiului de sâmbătă dimineaţa.

În urma incendiului care a izbucnit sâmbătă dimineaţa au fost afectaţi aproximativ 200 mp din construcţia pieţei. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 03.00. Nu s-au înregistrat victime. Cauza incendiului a fost un cablu electric defect.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici