Prime de Paşte, în plină criză!

La aproape două milioane de euro se ridică valoarea totală a primelor acordate de Paşte salariaţilor de Societatea Naţională a Lignitului Oltenia şi Complexurile Energetice din Turceni şi Rovinari, în contextul în care acestea au blocat investiţiile pe mediu ca să poată face faţă crizei economice.

23 afișări
Imaginea articolului Prime de Paşte, în plină criză!

Prime de Paşte, în plină criză! (Imagine: www.jurnalul.ro)

Angajaţii vor încasa tichete cadou între 400 şi 600 de lei ca primă de Paşte, iar apoi vor pleca acasă în concedii fără plată. Şi funcţionarii Consi¬liului Judeţean Gorj primesc câte 500 de lei prime.

Citeşte mai multe despre primele de la SNLO  pe www.jurnalul.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici