Prinţul Charles: avem nevoie de o alianţă globală pentru a depăşi obstacolele induse de pandemia COVID-19

  • Prinţul Charles spune că trebuie să formăm o alianţă globală
  • Prinţul de Wales este îngrijorat de schimbările climatice şi cele induse de pandemie
  • Criza climatică va diminua pandemia de Coronavirus, spune moştenitorul coroanei britanice
1174 afișări
Imaginea articolului Prinţul Charles: avem nevoie de o alianţă globală pentru a depăşi obstacolele induse de pandemia COVID-19

Prinţul Charles: avem nevoie de o alianţă globală pentru a depăşi obstacolele induse de pandemia COVID-19

Prinţul Charles a ţinut un discurs pentru cel mai mare summit climatic din acest an, de la New York. Aflat la casa lui din Scoţia, Prinţul a postat pe Twitter o înregistrare în care spune că pandemia globală este o trezire la realitate. El a cerut un plan asemănător celui Marshall, pentru oameni şi planetă, repetând iniţiativa susţinută de Statele Unite care a ajutat Europa să se refacă după cel de-al doilea Război Mondial.

Prinţul Charles: Miliarde de oameni din întreaga lume aşteaptă şi îşî doresc acţiuni definite pentru a readuce echilibrul acestei planete, pe care l-am perturbat atât de repede. Milioane de angajaţi tineri din nenumărate companii sunt disperaţi după fapte, nu cuvinte. Ne jucăm cu viaţa lor şi cu ultima şansă de supravieţuire a acestei planete bolnave. Aşadar, haideţi să ne ocupăm de ce e mai urgent şi să formăm o alianţă globală pentru a depăşi obstacolele perverse cu care ne confruntăm.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici