Procesul foştilor miniştri Codruţ Şereş şi Zsolt Nagy începe în 11 mai

Procesul în care foştii miniştri ai Economiei şi Comunicaţiilor Codruţ Şereş şi Zsolt Nagy sunt acuzaţi, alături de alte patru persoane, în dosarul privatizărilor strategice, de constituire sau aderare la un grup infracţional organizat cu caracter transnaţional începe în 11 mai, la instanţa supremă.

25 afișări
Imaginea articolului Procesul foştilor miniştri Codruţ Şereş şi Zsolt Nagy începe în 11 mai

Procesul foştilor miniştri Codruţ Şereş şi Zsolt Nagy începe în 11 mai

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi trimiterea în judecată a lui Ioan Codruţ Şereş, fost ministru al Economiei şi Comerţului, Zsolt Nagy, fost ministru al Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei, Gabor Kerekeş, Mircea Călin Flore, senior director CSFB Europe Ltd. Londra, cetăţean româno-englez, Michal Susak, cetăţean ceh şi Mustafa Oral, cetăţean turc.

Citeşte şi:

Codruţ Şereş şi Zsolt Nagy, deferiţi justiţiei în dosarul privatizărilor

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici