Prognoza meteo pentru 4 ianuarie 2020. Vreme caldă în cea mai mare parte a ţării. Zonele în care vor fi temperaturi de primăvară

Prognoza meteo pentru 4 ianuarie 2020. Meteorologii anunţă că astăzi vremea va fi caldă în cea mai mare parte a ţării, cu temperaturi mai mari decât normalul acestei perioade.

1273 afișări

ROMÂNIA, SÂMBĂTĂ

VREME DE PRIMĂVARĂ ÎN OLTENIA ŞI MUNTENIA

În prima zi de weekend meteorologii anunţă vreme caldă în cea mai mare parte a ţării, cu temperaturi mai mari decât normalul acestei perioade, mai ales în Oltenia şi în Muntenia. Maximele zilei se vor încadra între 2 şi 12 grade.

ROMÂNIA, SÂMBĂTĂ NOAPTEA

VREMEA SE RĂCEŞTE ÎN TOATĂ ŢARA

La noapte cerul va fi noros, iar în Maramureş, Transilvania, Crişana şi nordul Moldovei va ninge şi local se va depune strat de zãpadã. În Banat, sudul şi centrul Moldovei, Dobrogea şi local în Muntenia vor fi precipitaţii sub formã de ploaie, lapoviţã şi ninsoare. Vântul va sulfa cu intensificări, mai ales în sudul Olteniei şi în nordul Moldovei, unde rafalele vor depăşi 50..55 km/ h.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici