Program normal pentru Ambulanţa Bucureşti în perioada Paştelui

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti va avea program normal în perioada sărbătorilor de Paşte, asistenţa medicală de urgenţă fiind asigurată de nouă unităţi sanitare pentru copii şi adulţi, potrivit unui comunicat transmis, joi, de Ministerul Sănătăţii.

27 afișări
Imaginea articolului Program normal pentru Ambulanţa Bucureşti în perioada Paştelui

Program normal pentru Ambulanţa Bucureşti în perioada Paştelui (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Unităţile sanitare care vor asigura asistenţă medicală de urgenţă sunt Spitalul "Floreasca", Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar, Spitalul "Sf. Pantelimon", Spitalul "Sf. Ioan", Spitalul "Bagdasar-Arseni", Spitalul de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" şi Spitalul Clinic de Urgenţă Copii "M.S. Curie".

Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti va avea program normal de lucru şi, la nevoie, va asigura eliberarea de certificate constatatoare de deces în întreaga Capitală, în perioada sărbătorilor de Paşte. Toate solicitările populaţiei vor fi preluate la 112, potrivit sursei citate.

Totodată, Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti va asigura un serviciu de gardă permanent la sediul din str. Spiru Haret nr. 14.

În această perioada toate spitalele din subordinea DSPMB vor funcţiona cu linii de gardă de profil şi vor acorda asistenţă medicală de urgenţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici