Programul "Litoralul pentru toţi" continuă şi anul acesta

Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului - Litoral a anunţat continuarea programului "Litoralul pentru toţi", în perioada 4 mai - 15 iunie, când vor fi incluse în ofertă peste 2.500 de locuri de cazare atât în hoteluri, cât şi în pensiuni din cinci staţiuni de pe litoral.

15 afișări
Imaginea articolului Programul "Litoralul pentru toţi" continuă şi anul acesta

Programul "Litoralul pentru toţi" continuă şi anul acesta (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit preşedintelui Asociaţiei, Corina Martin, programul cuprinde peste 2.500 de locuri de cazare şi include în ofertă, alături de hotelurile de trei, două şi o stea, şi hoteluri de patru stele şi pensiuni aflate în staţiunile Mamaia, Costineşti, Jupiter, Cap Aurora şi Vama Veche, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Perioada de derulare a programului este 4 mai - 15 iunie, cu scopul declarat de a realiza continuitatea sezonului după minivacanţa de 1 Mai, iar oferta este foarte diversificată şi include, în acest an, multe hoteluri care oferă şi mic dejun, la cererea turiştilor", a precizat Corina Martin, într-un comunicat de presă.

Tarifele practicate pentru şase nopţi de cazare, şi care includ TVA şi comisionul de 10 la sută cedat agenţiilor de turism, sunt de 39 de lei/ sejurul la un hotel clasificat cu stea, 159 de lei/ sejurul la hotel de 2 stele, 189 de lei/ sejurul la un hotel de 3 stele, respectiv, 360 de lei/ sejurul la un hotel de patru stele. Totodată, pentru hotelurile de patru stele pot fi procurate şi bilete pentru un sejur de trei zile, la jumătate de preţ, tarif ce include şi micul dejun de tip bufet suedez. Biletele pentru toate hotelurile incluse în program vor fi puse în vînzare în agenţiile de turism din toată ţara.

Şi Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc a anunţat, în această săptămână, continuarea programului "O săptămînă la mare", ce se va desfăşura în perioada 15 mai -15 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici