Programul RATB în minivacanţa de 1 Mai

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) anunţă că liniile de transport de suprafaţă din Capitală vor funcţiona după un program special în perioada 1 - 4 mai, şi anume ca într-o zi de duminică în zilele de 1, 3 şi 4 mai şi ca sâmbăta pe 2 mai.

239 afișări
Imaginea articolului Programul RATB în minivacanţa de 1 Mai

Programul RATB în minivacanţa de 1 Mai(Imagine: Andrei Pungovschi / Mediafax Foto)

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaţionale a Muncii şi având în vedere şi Hotărârea de Guvern nr. 243/2014 - pentru stabilirea zilei de 2 mai ca zi liberă, RATB va avea un program special de joi până duminică.

În zilele de 1, 3 şi 4 mai, liniile de transport public de suprafaţă vor funcţiona după programul de circulaţie al unei zile de duminică.

În ziua de 2 mai, liniile de transport public de suprafaţă vor funcţiona după programul de circulaţie al unei zile de sâmbătă, cu excepţia liniilor preorăşeneşti care vor funcţiona conform unei zile de lucru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici