Protest la Casa de Asigurări de Sănătate Bucureşti. Angajaţii cer drepturi salariale

Angajaţii de la Casa de Asigurări de Sănătate Bucureşti au întrerupt lucrul marţi dimineaţă, ei cerând plata unor drepturi salarile restante.

1104 afișări
Imaginea articolului Protest la Casa de Asigurări de Sănătate Bucureşti. Angajaţii cer drepturi salariale

Protest la Casa de Asigurări de Sănătate Bucureşti. Angajaţii cer drepturi salariale (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

Angajaţii de la Casa de Asigurări de Sănătate Bucureşti au declanşat un protest spontan, nemulţumiţi de faptul că nu le-au fost acordate nişte drepturi salariale restante, din decembrie 2010.

Protestarii susţin că angajaţii de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi-au luat aceste drepturi.

Ei fac o listă pe care adună semnături de la toţi angajaţii pentru a suspenda activitatea până la 10.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici