Protest #rezist pe scările MAI: „E sângele fetelor de la Caracal, vărsat din cauza poliţiştilor” | FOTO

Unul dntre liderii Rezist, Sandi Matei, a turnat, sâmbătă seară, ketchup pe scările Ministerului de Interne. Protestatarul spune că lichidul de culoare roşie simbolizează sângele fetelor de la Caracal, „vărsat din cauza poliţiştilor”.

573 afișări
Imaginea articolului Protest #rezist pe scările MAI: „E sângele fetelor de la Caracal, vărsat din cauza poliţiştilor” | FOTO

Protestatarul #rezist Sandi Matei a turnat ketchup pe scările MAI: "E sângele fetelor de la Caracal"

„Acel ketchup este sângele fetelor care au murit din neglijenţa şi din nepăsarea poliţiştilor, a oamenilor MAI de la Caracal”, a precizat Sandi Matei pentru MEDIAFAX.

În trecut, liderii Rezist au mai făcut astfel de gesturi, ca cel de sâmbătă seară de la MAI. Cristian Dide a turnat acum câteva luni ketchup pe maşina ministrul de Interne de la acea vreme, Tudorel Toader, dar şi pe scările Ministerului de Justiţie.

În luna iunie, mai mulţi protestatari Rezist, printre care s-a numărat şi Cristian Mihai Dide, au aruncat o cutie de vopsea în faţa porţii de acces în curtea Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie.

Manifestanţii au montat şi un lacăt pe poarta de acces pentru maşini, astfel că nu s-a mai putut intra în sediul Secţiei fără să se treacă prin balta de vopsea.

Taguri:
caracal,
crimă,
rezist

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici