Protest spontan al angajaţilor rafinăriei Petromidia

Un protest spontan are loc marţi dimineaţă la rafinăria Petromidia, deţinută de Rompetrol.

436 afișări
Imaginea articolului Protest spontan al angajaţilor rafinăriei Petromidia

Conform Radio România Constanţa, sute de oameni care au ieşit din schimbul de noapte s-au adunat pe platoul din fata companiei, nemulţumiţi că negocierea cu sindicatul, care a cerut creşterea salariilor, este respinsă de conducere.

Administraţia ar fi anunţat cp negocierile sunt amânate până în primăvara viitoare, decizie cu care salariaţii nu sunt de acord. La protest participă şi cei din schimbul de zi, care ar fi trebuit sa între la lucru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici