Puiu Sîrbu, preşedintele Ordinului Asistenţilor Medicali, dezvăluie ce probleme erau în spitalul din Piatra Neamţ

  • Puiu Sîrbu spune că aparatele de la ATI funcţionau 24 din 24
  • Personalul medical era epuizat
  • Aceştia ar fi pregătit o scrisoare deschisă către spital şi Consiliul Judeţean
5712 afișări
Imaginea articolului Puiu Sîrbu, preşedintele Ordinului Asistenţilor Medicali, dezvăluie ce probleme erau în spitalul din Piatra Neamţ

Puiu Sîrbu, preşedintele Ordinului Asistenţilor Medicali, dezvăluie ce probleme erau în spitalul din Piatra Neamţ

Au trecut 3 zile de la cumplitul incendiu din Spitalul Judeţean Piatra Neamţ. Încep să iasă la iveală multe nereguli, dar şi multe lipsuri. Puiu Sîrbu, preşedintele Colegiului Asistenţilor Medicali din Neamţ îţi spune că spitalul avea multe probleme. Pe lângă asta, personalul medical era pur şi simplu epuizat.

Puiu Sîrbu, preşedintele Ordinului Asistenţilor Medicali Neamţ: Acele aparate funcţionau de 9 luni, 24 din 24. Cum se elibera un pat, era ocupat de un alt pacient. Acele aparate nu aveau un timp de repaos, să se răcească. Trebuie adresată o întrebare instituţiei, dacă aveau program de mentenanţă, cine se ocupa? Personalul era epuizat şi din discuţiile cu unul dintre colegi, duminică a spus că ei pregăteau o scrisoare deschisă pe care să o transmită conducerii spitalulului şi Consiliului Judeţean, simţeau că nu mai pot, că sunt epuizaţi, în genunchi.

Specialistul susţine că multe informaţii nu sunt adevărate.

Puiu Sîrbu, preşedintele Ordinului Asistenţilor Medicali Neamţ: Nu s-a discutat niciodată dacă avem sau nu documente pentru mutarea secţiei. Cum s-a transformat aceea secţie? De ce se insistă că era la etajul 3? Când ATI funcţiona dintotdeauna la etajul 2. La etajul 3 fusese realizat un compartiment pentru pacienţii COVID-19. Toate acestea ar trebui discutate cu hârtiile în faţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici