Punctele nu-ţi mai plătesc factura la telefon! Companiile taie la sânge bonusurile!

Dacă în urmă cu câţiva ani operatorii de telefonie mobilă ar fi făcut orice ca să nu-şi piardă clienţii, criza îi împinge să facă aproape orice ca să câştige bani. De pildă, nu le mai oferă utilizatorilor aceleaşi bonusuri generoase.

89 afișări
Imaginea articolului Punctele nu-ţi mai plătesc factura la telefon! Companiile taie la sânge bonusurile!

Punctele nu-ti mai platesc factura la telefon! Companiile taie la sange bonusurile! (Imagine: Claudia Veja/Mediafax Foto)

Cei patru operatori de telefonie mobilă din România, Vodafone, Orange, Cosmote şi Zapp, au renunţat la plata facturii cu punctele acumulate de către clienţi, înlocuind această facilitate cu diverse alte oferte pentru răsplătirea loialităţii.

Citeşte mai multe despre bonusurile oferite de companiile de telefonie mobilă pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici