RADET Bucureşti: Furnizarea apei calde la parametrii normali se reia treptat, vineri

Furnizarea apei calde de consum la parametrii normali, întreruptă marţi pentru lucrări de reparaţii, se va relua treptat, vineri, putând să dureze mai mult în cazul blocurilor care sunt amplasate la distanţe mai mari de sursă, informează Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice Bucureşti.

1034 afișări
Imaginea articolului RADET Bucureşti: Furnizarea apei calde la parametrii normali se reia treptat, vineri

RADET Bucureşti: Furnizarea apei calde la parametrii normali se reia treptat, vineri (Imagine: Shutterstock)

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Bucureşti precizează că furnizarea agentului termic la parametrii normali se va face treptat, între orele 18.00 şi 24.00, explicând că a fost necesară întreruperea apei calde de consum pentru o perioadă mai lungă pentru realizarea unor lucrări de reparaţii şi pentru remedierea mai multor avarii apărute ca urmare a probelor de presiune efectuate în reţeaua de termoficare.

Potrivit sursei citate, din cauza distanţei mari de la sursă la consumatori, livrarea apei calde de consum se va realiza după o perioada mai mare de timp la blocurile cele mai îndepărtate.

În situaţia în care apar probleme în furnizarea apei calde de consum, consumatorii pot apela Dispeceratul de urgenţă la telefon 0800 820002, echipe de intervenţie al regiei fiind pregătite pentru a interveni la remedierea în cel mai scurt timp a acestora.

RADET a informat luni că furnizarea apei calde va fi întreruptă, începând de marţi dimineaţă, în sectoarele 1, 5, 6 integral şi în sectoarele 2 şi 4 parţial, pentru executarea de probe de presiune la nivelul reţelei termice primare.

RADET Bucureşti a anunţat atunci că vor fi executate probe de presiune la nivelul reţelei termice primare, aferentă ariei sectoarelor 1, 5, 6 integral şi sectoarele 2 şi 4 parţial, după cum urmează: sector 1 (Bd. Alexandru loan Cuza, Bd. Nicolae Titulescu, Bd. Banu Manta, Bd. Ion Mihalache, Calea Griviţei, Str. Pajura, Bd. Bucureştii Noi, Bd. Aviaţiei, Cal. Floreasca, Cal. Dorobanţi, Bd. Iancu de Hunedoara, Piaţa Gării de Nord), sector 2 (Ştefan cel Mare, Moşilor, Maşina de Pâine, Oteşani, Galvani Tei), sector 4 (Bd. Unirii), sector 5 (Calea Ferentari, Calea Rahovei, Şos. Alexandriei, Str. Dumbrava Nouă, Str. Petre Ispirescu, Calea 13 Septembrie, Şos. Panduri, Bd. Unirii-Naţiunile Unite) şi sector 6 (Str. Drumul Taberei, Bd. 1 Mai, Bd. Timişoara, Bd. Vasile Milea, Str. Braşov, Str. Valea Cascadelor, Bd. luliu Maniu, Str. Apusului, Str. Dezrobirii, Str. Virtuţii, Calea Crangaşi, Calea Giuleşti, Bd. Constructorilor).

Executarea probelor de presiune în reţeaua primară este impusă de normele tehnice de exploatare a acestora, în vederea limitării riscurilor de apariţie a unor disfuncţionalităţi sau întreruperi în furnizarea serviciilor, în anotimpul rece.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici