Radu Berceanu: Vor mai fi şi alţi directori demişi

Ministrul interimar al Transporturilor şi Infrastructurii Radu Berceanu a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că intenţionează să demită şi alţi directori din Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România şi companiile de căi ferate, dacă nu vor acţiona eficient la deszăpezire.

53 afișări
Imaginea articolului Radu Berceanu: Vor mai fi şi alţi directori demişi

Radu Berceanu: Vor mai fi şi alţi directori demişi (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

"O să mai fie şi alţi directori demişi, se mai pot întâmpla lucruri. Domnul secretar de stat Popa (Gheorghe Popa - n.r.) mi-a spus că are şi el câţiva pe la CFR de care nu e mulţumit de felul în care au acţionat zilele acestea. În locul celor demişi am pus alţii oameni din companie (CNADNR - n.r)", a spus Berceanu.

În ultimele trei zile ministrul a demis patru directori din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), respectiv pe directorul de întreţinere a drumurilor, Florin Dascălu, pe directorul regionalei Bucureşti, Mihai Nica, înlocuit cu adjunctul Vasile Ionaşcu, care a fost demis şi el vineri, şi pe şeful secţiei de drumuri naţionale din judeţul Buzău, Nicolae Burada.

Tot vineri, ministrul a declarat agenţiei MEDIAFAX că îi ţine pe directorii subordonaţi "în presiune maximă", pentru a-şi face datoria.

"Nu am o plăcere în a demite, însă dacă nu îşi fac datoria, asta este. Îi ţin pe toţi în presiune maximă pentru că trebuie să înţeleagă că în astfel de momente nu avem timp de distracţie", a spus Berceanu.

Din cauza viscolului şi a zăpezii, traficul auto s-a desfăşurat, începând de marţi, în general cu greutate, mai multe drumuri au fost blocate, circulaţia camioanelor a fost restricţionată pe unele şosele, iar trenurile au avut întârzieri de până la câteva zeci de ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici