Video Răspunsul lui Fifor, întrebat despre relaţia dintre poliţiştii şi clanurile din Caracal: Nu ştiu la ce vă referiţi

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a declarat marţi, întrebat cum comentează schimbul de informaţii între poliţişti şi oamenii de afaceri din Caracal, că nu ştie despre ce este vorba.

1027 afișări

Întrebat cum comentează schimbul de informaţii între poliţiştii din Caracal şi oamenii de afaceri de acolo, ministrul interimar de Interne a răspuns: „Nu ştiu la ce vă referiţi”.

Crimele de la Caracal au scos la iveală cum un şef de poliţie făcea dosare ajutat de un proprietar de firme de pază, Codiţă, şi cum primele percheziţii efectuate au fost la casele unor membri ai clanului Oacă. În raportul MAI scrie că informaţiile vin "de la persoane de sprijin".

Adjunctul Poliţiei Olt a fost acuzat că a apelat la grupări de interlopi, în loc să meargă la superiorii săi. Cazul Alexandra a scos la iveală că ajutorul oferit de Remus Rădoi nu a fost o excepţie şi că au mai fost şi alte dosare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici