Reabilitarea termică a blocurilor cu fonduri europene. Premierul a fost mandatat de PDL să găsească soluţii

BPN al PDL a decis, luni, să îi mandateze pe premierul Emil Boc şi pe membrii Cabinetului să identifice soluţii pentru utilizarea fondurilor europene în vederea reabilitării termice a blocurilor de locuinţe, a declarat deputatul Răzvan Mustea la finalul şedinţei.

355 afișări
Imaginea articolului Reabilitarea termică a blocurilor cu fonduri europene. Premierul a fost mandatat de PDL să găsească soluţii

Reabilitarea termică a blocurilor cu fonduri europene. Premierul a fost mandatat de PDL să găsească soluţii (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Deputatul a spus că de aceste măsuri vor beneficia în continuare milioane de români.

"Acesta a fost un program în derulare care a funcţionat bine. Acum e nevoie de identificarea de finanţări suplimentare pentru acest program, mai ales că vine perioada de iarnă şi avem nevoie de soluţii pentru a micşora valoarea facturii la întreţinere pentru români", a adăugat Mustea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici