Reacţia lui Teodorovici, despre posibila sa implicare în dosarul care îl vizează pe Tăriceanu: Unii îşi pierd timpul

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a declarat joi că nu a fost citat în dosarul care îl vizează pe Călin Popescu Tăriceanu, iar aceste speculaţii sunt o pierdere de vreme, dar dacă va fi chemat, va răspunde tuturor întrebărilor.

662 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Teodorovici, despre posibila sa implicare în dosarul care îl vizează pe Tăriceanu: Unii îşi pierd timpul

Reacţia lui Teodorovici, despre posibila sa audiere în dosarul care îl vizează pe Tăriceanu: Unii îşi pierd timpul

"Nu am astfel de informaţii şi nu mă preocupă astfel de aberaţii. Discut şi răspund la orice întrebare. Unii îşi pierd timpul pt astfel de aberaţii", a spus Eugen Teodorovici, întrebat fiind dacă este adevărat că numele său ar apărea în dosarul care îl vizează pe preşedintele Senatului, aşa cum au apărut speculaţii în spaţiul public.

Întrebat dacă va vota pentru ridicarea imunităţii preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, Teodorovici a spus că va vedea la momentul respectiv.

În perioada vizată de dosarul lui Tăriceanu, anii 2007-2008, actualul ministru al Finanţelor, Eugen Teodorovici, era secretar de stat.

"Dacă am făcut-o, eram secretat de stat şi semnam în locul ministrului Varujan Vosganian de a aloca sumele respective pentru că ministerele stabilesc ce e prioritate. Dacă există, înseamnă că sunt şi legale, dacă alţii au alte argumente, să le aducă", a mai spus Teodorovici.

DNA a anunţat joi oficial că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este acuzat că ar fi primit aproape 800.000 de dolari de la de la reprezentanţii unei companii austriece pentru a încheia mai multe acte adiţionale la un contract comercial, banii fiind folosiţi pentru campania electorală.

Firma la care se face referire este Fujitsu Siemens Computers, cea de al cărei nume a fost legat şi dosarul Microsoft, în acre au fost implicaţi mai mulţi demnitari români.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici