Reacţia Ministerul Educaţiei la greva profesorilor

Ministerul Educaţiei susţine, înainte cu o zi de declanşarea grevei de avertisment a profesorilor, că a manifestat constant deschidere şi disponibilitate pentru a soluţiona revendicările partenerilor de dialog social.

4883 afișări
Imaginea articolului Reacţia Ministerul Educaţiei la greva profesorilor

Potrivit unui comunicat remis presei, Ministerul Educaţiei anunţă că marţi a fost semnat ordinul de ministru privind Constituirea Comisiei de negociere a Contractului Colectiv de Muncă Unic la nivel de sector de activitate Învăţământ preuniversitar.

Conform sursei citate, urmează să aibă loc o întâlnire cu reprezentanţii federaţiilor sindicale reprezentative pentru stabilirea, de comun acord, a calendarului negocierii.

„În ceea ce priveşte revendicările federaţiilor sindicale, Ministerul Educaţiei a manifestat constant deschidere şi disponibilitate pentru a soluţiona, conform competenţei şi cu respectarea prevederilor legale în vigoare, revendicările partenerilor de dialog social”, arată reprezentanţii ministerului.

Reprezentanţii federaţiilor sindicale din educaţie intră miercuri într-o grevă de avertisment, între orele 11.00 şi 13.00, urmând ca din 22 mai să fie în grevă generală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici