Record de viteză. Un şofer „zbura” cu 281 de km pe autostrada A1

Un şofer a fost prins pe autostrada A1 în timp ce conducea cu o viteză de 281 de kilometri pe oră.

649 afișări
Imaginea articolului Record de viteză. Un şofer „zbura” cu 281 de km pe autostrada A1

FOTO Poliţia Română

„281 km/h, pe un sector de drum limitat la 100 km/h - cea mai mare viteză înregistrată de aparatul radar anul acesta”, anunţă Poliţia română.

Şoferul a rămas 120 de zile fără permis, cu dovadă fără drept de circulaţie, şi a primit o amendă de 2.900 de lei.

„Mulţumim colegilor care acţionează pe Autostrada A1, care îi opresc pe cei ce ne pun în pericol pe toţi”, adaugă poliţiştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici