REFERENDUM 2012: Campania electorală se încheie sâmbătă dimineaţă

Campania electorală pentru referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu se încheie sâmbătă dimineaţă, la ora 07.00, fiind interzise continuarea acţiunilor electorale sau difuzarea clipurilor sau dezbaterilor electorale.

533 afișări
Imaginea articolului REFERENDUM 2012: Campania electorală se încheie sâmbătă dimineaţă

REFERENDUM 2012: Campania electorală se încheie sâmbătă dimineaţă (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Potrivit programului adoptat prin Hotărâre de Guvern, pe 28 iulie la ora 07.00 se încheie oficial campania electorală privind referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu, fiind interzisă continuarea acţiunilor de campanie electorală.

De asemenea, potrivit unei decizii a Consiliului Naţional al Audiovizualului, este interzisă difuzarea de clipuri electorale sau mesaje de campanie, pentru promovarea vreunui punct de vedere legat de opţiunea la referendum.

Astfel, în ultimele 24 de ore dinaintea zilei referendumului şi până la ora închiderii urnelor sunt interzise prezentarea de sondaje de opinie sau anchete de tip vox pop, dezbateri şi comentarii privind desfăşurarea referendumului, îndemnuri de a vota pentru sau împotriva demiterii preşedintelui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici