Regele Charles al III-lea va vizita România. Este prima vizită a unui monarh britanic în ţara noastră

  • Regele Charles al Marii Britanii va veni în România în data de 2 iunie.
  • În 2006, Regele Charles al III-lea şi-a cumpărat o casă tradiţională săsească în satul Viscri.
  • El ar urma să facă o vizită şi la reşedinţa sa de la Viscri.
3973 afișări
Imaginea articolului Regele Charles al III-lea va vizita România. Este prima vizită a unui monarh britanic în ţara noastră

Regele Charles al III-lea va vizita România la data de 2 iunie. Este prima vizită în România în calitate de Rege şi una dintre primele sale călătorii în afara Marii Britanii după încoronare. Suveranul britanic este un promotor al României şi se declară un admirator al Transilvaniei, unde deţine proprietăţi, scrie Aleph News.

Regele Charles al III-lea va face merge atât la Bucureşti, cât şi prin ţară. Delegaţia care îl va însoţi pe Regele Charles al III-lea în România nu va fi una foarte mare. De asemenea, este foarte posibil ca el să nu fie însoţit de regina Camilla.

În 2006, Regele Charles al III-lea şi-a cumpărat o casă tradiţională săsească în satul Viscri, din judeţul Braşov. Casa deţinută de Regele Charles al III-lea la Viscri, numită în continuare Casa Prinţului de Wales din Viscri, s-a redeschis pentru vizitare începând cu data de 1 aprilie.

 

Suveranul britanic a fost încoronat pe 6 mai, la Westminster Abbey din Londra, în cadrul celor mai ample ceremonii văzute în ultimii 70 de ani în Marea Britanie.

În faţa unei adunări care includea aproximativ 100 de lideri mondiali şi o audienţă televizată de mai multe milioane de persoane, Arhiepiscopul de Canterbury, liderul spiritual al Bisericii Anglicane, a aşezat coroana Sfântului Edward, veche de 360 de ani, pe capul lui Charles.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici