Relocare temporară a liniei 41 de tramvai uşor, pentru lucrările la metrou din Drumul Taberei. RATB: Va fi creat un by-pass de circulaţie

Comisia Tehnică de Circulaţie din Capitală a avizat relocarea temporară a liniei 41 de tramvai, precum şi a întregului trafic auto pe Strada Braşov, prin crearea unui by-pass de circulaţie, până la finalizarea lucrărilor la metrou din zona intersecţiei Drumul Taberei/ Str. Braşov, potrivit RATB.

1806 afișări
Imaginea articolului Relocare temporară a liniei 41 de tramvai uşor, pentru lucrările la metrou din Drumul Taberei. RATB: Va fi creat un by-pass de circulaţie

RATB: Comisia Tehnică de Circulaţie a avizat relocarea temporară a liniei 41 de tramvai

În zona respectivă se vor executa lucrări la Magistrala 5 de Metrou, ceea ce implică atât construirea tunelului, a staţiilor de acces, dar şi mutări ale reţelelor edilitare, anunţă Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB), prin intermediul unui comunicat de presă remis luni MEDIAFAX.

RATB mai precizează că lucrează cu firma Astaldi şi cu Metrorex SA pentru modificarea unor trasee de suprafaţă, astfel încât lucrarea să fie finalizată.

"În acest sens, Comisia Tehnică de Circulaţie a Municipiului Bucureşti a avizat relocarea temporară a liniei 41 de tramvai, precum şi a întregului trafic auto pe Str. Braşov (crearea unui by-pass de circulaţie), până la finalizarea lucrărilor la metrou din zona intersecţiei Drumul Taberei/ Str. Braşov", potrivit sursei citate.

Aceste măsuri nu vor afecta călătorii liniei 41, întrucât aceasta îşi va menţine traseul actual, nefiind deviată pe alte artere, arată RATB.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici