Dubla crimă din Titan, comisă de libianul de 23 de ani: Uciderea vecinului, surprinsă de camera video a blocului

Procurorii susţin că cetăţeanul libian Ahmed Othman, cel care ar fi săvârşit sâmbătă seara o dublă crimă, a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce ar fi atacat a doua victimă, un vecin, după ce anterior şi-ar fi ucis iubita şi pisica.

4254 afișări
Imaginea articolului Dubla crimă din Titan, comisă de libianul de 23 de ani: Uciderea vecinului, surprinsă de camera video a blocului

Dubla crimă din Titan, comisă de un libian: Uciderea vecinului, surprinsă de camera video a blocului

„La data de 24.02.2018, numitul V. D., în vârstă de 63 ani, a fost găsit decedat in holul unui bloc din sectorul 3. Persoana decedată prezenta plăgi înjunghiate penetrante în zona cervicală, toracică şi abdominală, incompatibile cu viaţa. La aceeaşi adresă, în apartament, a fost găsită decedată numita P. R. M., în vârstă de 24 ani, care prezenta la rândul său multiple leziuni de violenţă (plăgi tăiate la nivel cervical, hemoragie externă masivă). În aceeaşi locuinţă a fost găsită şi pisica locatarei, ucisă prin tăierea pachetului vascular din zona gâtului”, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în referatul cu propunerea de arestare preventivă.

Potrivit documentului, Ahmed Othman ar fi avut un conflict cu prietena sa, pe care ar fi ucis-o cu mai multe lovituri de cuţit. Ulterior, bărbatul ar fi avut o neînţelegere cu un vecin.

„Atunci când a intenţionat să părăsească imobilul a avut o altercaţie cu numitul V.D., locatar al aceluiaşi bloc şi care se afla în holul de la parter, pe care l-a lovit de asemenea în mod repetat cu un cuţit cu lama de 20 cm, provocându-i leziuni în zone vitale şi care au condus în foarte scurt timp la deces. Uciderea numitului V.D. a fost surprinsă de sistemul de supraveghere video al imobilului. (...) În raport de aceste considerente, se constată că există suficiente probe şi indicii temeinice din care rezultă că inculpatul a săvârşit fapta reţinută în sarcina sa. (...) Aceste dispoziţii trebuie raportate la prevederile art. 5 din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului, care permit privarea de libertate a unui inculpat atunci când există suspiciuni rezonabile că a săvârşit o infracţiune sau când rezultă necesitatea de a-l împiedica să săvârşească o altă infracţiune”, mai precizează procurorii.

Bărbatul în vârstă de 23 de ani a fost arestat preventiv, sâmbătă, pentru 30 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici